Annons

Om Anna von Koch

På Annas kungliga barnblogg får du följa de små prinsarna och prinsessorna under uppväxten – och se alla de charmiga bilderna på de kungliga barnen! Från det att de föds till den omtumlande tonårstiden. Det är födelsedagar, pirriga terminsstarter, lata skollov och kungliga uppdrag med mamma och pappa. Lär känna barnen som en dag tar över efter sina föräldrar och blir världens nya monarker. Bloggare Anna von Koch är reporter på Svensk Damtidning.

Stäng

Annons


Prinsessan Estelles strålande bröllopsdebut


Man måste väl ändå beundra kronprinsessparet för att de ”vågade” ta med sig lilla Estelle till vigseln i kyrkan i lördags. Man kan ju inte riktigt förutspå ett litet barns beteende precis… Men tydligen kände föräldrarna på sig att förutsättningarna var de bästa för att dotterns bröllopsdebut skulle klaras av utan större oväsen. Hovet hade nämligen meddelat att prinsessans eventuella närvaro vid bröllopet ”berodde på dagsformen”, och eftersom Estelle var med så var den tydligen god.

Annons

Det rådde ingen tvekan om att brudparet var dagens huvudpersoner, men visst hamnade söta Estelle i centrum ibland – dels för att hon helt enkelt var bedårande söt – men också när hon gnydde lite och ålade runt i mammas och pappas knän. Då kunde man se spridda skurar av varma leenden i kyrkbänkarna och lite stelare från föräldrarna. Men här hade man förstås förberett sig för allt. I bakgrunden satt barnskötaren Elisabeth Zimmermann redo att rycka ut om lillan skulle krångla för mycket. Men det behövdes alltså inte. För det mesta satt Estelle bara där och var så gullig som bara en liten unge kan vara (som är mätt, nöjd och glad). Först när vigseln var över lämnade föräldrarna över Estelle till Zimmermann som tog ut lillan via en sidodörr, sen blev det enligt uppgift bilfärd till Haga där farmor Eva och farfar Olle väntade med stora famnarna.

Wow vad fint det är här inne!

Jo men visst är dagsformen okej.

Pussar kan man inte få för många av!

Ingen dålig leksak precis...

Oups, inget dregel på bild.

Nu ska vi se vad dagen har att erbjuda.

Hallå där pappa, kan jag få läsa programmet i lugn och ro!

Lägst till vänster i bild snett bakom Daniel och iklädd folkdräkt, satt barnsköterskan Elisabeth Zimmermann redo att rycka ut om lillan skulle hålla låda för mycket.

Aha! Vad finns det här?

Oj vad fint det var där uppe!

Jäääsp... vad trött jag blir av allt ståhej.

Dags att vila lite.

"Jag vill haaa..."

Titta på pappa gumman, så här gör man en slängkyss...

Puss puss.

Foto: Scanpix, IBL, skärmdump SVT.

 


(0)
(0)

OM KUNGLIGA BARNBLOGGEN

På Annas kungliga barnblogg får du följa de små prinsarna och prinsessorna under uppväxten – och se alla de charmiga bilderna på de kungliga barnen! Från det att de föds till den omtumlande tonårstiden. Det är födelsedagar, pirriga terminsstarter, lata skollov och kungliga uppdrag med mamma och pappa. Lär känna barnen som en dag tar över efter sina föräldrar och blir världens nya monarker. Bloggare Anna von Koch är reporter på Svensk Damtidning.


Annons

KategorierArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

16 kommentarer till “Prinsessan Estelles strålande bröllopsdebut”

 1. Förlåt en fråga helt OT, men är det enbart kronprinsessans eget hår till frisyren, eller har den fyllts ut med något? Jag vet att hon har långt hår, men räcker det till den här uppsättningen?

  Om barnsköterskan satt i närheten förklarar det hur de vågade ta med Estelle; jag tyckte att det verkade lite chansartat att ta med henne till en timslång ceremoni.

  1. Hej Camilla,
   kronprinsessan har tjockt, långt hår som är väldigt tacksamt att göra fina uppsättningar av, men här har frisören Rick Ljung tagit hjälp av löshår för att få den där extra fylligheten.
   Hälsningar Helena

 2. Föredömligt av föräldrarna att igen bevisa att Sverige är världens mest moderna o jämställda land..!
  Estelles medverkan fick det kungliga bröllopet att bli familjärt..!
  Brudparets nervositet lindrades av att Estelle ofta stal uppmärksamheten..!
  Ett genuint romantiskt kungligt bröllop där kärleken strålade..!

 3. Så rätt av kronprinsessparet att ta med sig dottern. Det var väl ett urgulligt inslag i den vackra vigseln och inte verkade hon störa brudparet. Vi har en underbar kungafamilj.

 4. Lilla söta Estelle,
  ett otroligt snällt o tryggt barn verkar det som.
  Tack för att vi fick se henne på bröllopet.

 5. Great pictures of Estelle!!!!! It was wonderful that K Victoria took their daughter with them to the wedding.

 6. 1: Denne Rick Ljung borde adlas med det snaraste, han är en hårwizzz.
  2: Estelle är en förtjusande liten tjej, men rubriken ”Estelle stal showen” är så trist och ringaktande, typisk för den missunnsamma hållning många har i sina skriverier om vackra Madeleine. Ingen kan sno bröllopet av ett så vackert och förälskat par, med stora portioner personlig charm båda.
  3: Estelle, lyllos lilla hon, kommer att likna sin faster Anna Westling som vuxen. Det är inte fy skam, det!

 7. Att hon är en Westling, är inte svårt att se! Pappa o farmor upp i dagen!Hon är verkligen pussesöt, den lilla prinsessan.

 8. Estelle was more like her father earlier and now she gets more from the face of her beautiful mother 🙂 She is so sweet now!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar