Annons

Om Anna von Koch

På Annas kungliga barnblogg får du följa de små prinsarna och prinsessorna under uppväxten – och se alla de charmiga bilderna på de kungliga barnen! Från det att de föds till den omtumlande tonårstiden. Det är födelsedagar, pirriga terminsstarter, lata skollov och kungliga uppdrag med mamma och pappa. Lär känna barnen som en dag tar över efter sina föräldrar och blir världens nya monarker. Bloggare Anna von Koch är reporter på Svensk Damtidning.

Stäng

Annons


Tävling! Vinn en fin leksaksbil från Bonti!


För en tid sedan var jag på ett härligt champagnemingel när babybutiken Bonti firade 25 år.

Bonti är ju som många vet något av en doldis-”hovleverantör”. Prinsessan Sofia och prins Carl Philip köpte inte bara prins Alexanders första vagn, en vit Emmaljunga Viking, utan också en barnsäng i butiken på Karlavägen i  Stockholm.

Annons
Prinsessan Sofia drar prins Alexander i vagnen på Stenhammar i juni 2016.

Prinsessan Sofia drar prins Alexander i vagnen på Stenhammar i juni 2016.

Dessutom råkar jag veta att även världsstjärnan Justin Timberlake och Hollywoodskådisen Jessica Biel shoppade fina babysaker till sonen Silas på Bonti när de bodde i Stockholm under en tid, då Justin spelade in ny musik.

Justin Timberlake med sonen Silas i New York i november 2016.

Justin Timberlake med sonen Silas i New York i november 2016.

Det roliga är att Bonti nu vill låta just dig få chansen att vinna en superfin leksaksbil – värde 1995 kr kronor! Prins Alexander har en liknande, som han fick i dopgåva av Svensk Damtidning.

 

baghera_Les-Riders_Snow-white-510x375_735x600

Baghera Les Riders, Snow white är en underbar leksaksbil som passar barn i åldern 2-6 år. Snövit och inbjudande sparkbil i Bagheras populäraste modell Racer-modell. Bilen kan användas både inne och ute. Gedigen och tillverkad av plåt med sits av plast och slitstarka gummihjul. Den här varan kräver viss montering vid leverans, anvisning medföljer. Bagheras stora leksaksbilar är en populär gåva att ge bort till dop eller namngivningsceremonin.

Det enda du behöver göra att är skriva en motivering här i kommentarsfältet om varför just du vill vinna bilen. Samt gilla Svensk Damtidning och Bonti på Facebook.

Tävlingen avslutas måndagen den 5 december. Vinnare presenteras tisdagen den 6 december.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Foto: Bonti och IBL


(25)
(0)

OM KUNGLIGA BARNBLOGGEN

På Annas kungliga barnblogg får du följa de små prinsarna och prinsessorna under uppväxten – och se alla de charmiga bilderna på de kungliga barnen! Från det att de föds till den omtumlande tonårstiden. Det är födelsedagar, pirriga terminsstarter, lata skollov och kungliga uppdrag med mamma och pappa. Lär känna barnen som en dag tar över efter sina föräldrar och blir världens nya monarker. Bloggare Anna von Koch är reporter på Svensk Damtidning.


Annons

KategorierArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

50 kommentarer till “Tävling! Vinn en fin leksaksbil från Bonti!”

 1. Jag vill vinna bilen till en vän som väntar tvillingar, hon är student och väldigt ung så att kunna ge en så här fin julklapp till henne som barnen kan ha vore väldigt kul!

 2. Det här had varit en perfekt present till min gudson!
  Kan se honom swisha förbi på denna vackra bil i vårsolen. Det lilla håret som fladdrar i vinden och de stora, lite tandlösa, leendet och det fantastiska barnskrattet när det går lite fort.

  Är redan nu övertygad om att han skulle uppskatta och värdera den högt!

 3. Om jag vann
  skulle jag ge’n till en ‘ann
  som fått en liten jänta
  för ingen kan väl vänta
  sig att hon inte ska
  små och stora leksaksbilar ha

 4. Hej! Jag vill vinna eftersom jag varit en sann rojalist sedan jag var 7 år då jag skickade första grattiskortet till prinsessan victoria. Nu är jag 30 och läser fortfarande svensk damtidning med min mamma och mormor. Om jag vinner så vill jag ge bilen till min bästis som efter en lång kamp för att kunna bli gravid nu är halvvägs efter flera tidigare misslyckade försök och missfall. Hon skulle få den under sin babyshower i februari och hon skulle bli fantastiskt glad.

 5. Jag önskar kunna få ge bilen till mitt gudbarnbarn Carl! Det är min älskade guddotters första barn. Det vore en dröm att få ge bilen i julklapp!

 6. Jag skulle så gärna vilja vinna den fina bilen till mitt lilla barnbarn Olof som kom till världen den 26 november.

 7. Fick precis reda på att jag ska bli mormor för första gången,första barnbarnet.Det känns så magiskt,bästa julklappen någonsin.

 8. Hej ! Vill vinna denna fina Bonti bil till min fina syster och min underbara systerson !
  Min syster är ensamstående mamman och gör ett super jobb med att uppfostra sin son ensam då jag bor utomlands.
  Jag vet att min systerson hade älskat denna bil då han gillar allt på hjul!
  vroom vroom!!!

 9. Ett vrålåk till min egna lilla prinsessa hade vart fint till jul
  Då hade hon fått massor med skratt och bilåk som är så kul

  Följer er båda på Facebook som Mia Korch

 10. När vår Ludvig 1 år inte vilar är han alltid ute och bilar. En snygg bil i plåt och plast tror jag kommer vara hans stora last. En klassisk bil i vitt är något Ludde kan kalla bara mitt!

 11. Jahopp hur ska man utmärka sig här Min lilla tös Wilma skulle älska denna bil.. inte minst för att ha en chans att kunna ”fly” från brorsan sin. De är ofta i luven på varandra (3,5 & 1,5 år). Så nu är det bara till att hoppas.. Skulle bli en glad tjeja på julafton!

  Trevlig måndag från ett soligt Växjö!

 12. Till mitt barnbarn Greta, som också fyller 3 år den 30/12.

  ”En Julklapp från en som tänker på dig dag och natt,
  men så är du också min högsta skatt”.

 13. Min syster väntas sitt andra barn. Hon och hennes make är totalt bil fans går också ofta till Oldtimertreffen. Denna lilla bil fran Bonti skulle vara den perfekta presenten till sitt barn, och jag är säker på att de skulle alla glada om det.

 14. Jag skulle så gärna vilja ge den till min son som hans första julklapp! Efter 7 års kamp kom han äntligen till oss en kväll i Augusti, med hjälp av IVF! En lycka som ej går att beskriva eller förstå om man inte varit med om det själv. Denna fina bil hade varit grädden på moset, eller kanske mer passande; kronan på verket!

 15. Jag skulle vilja vinna den här bilen då jag själv är racingförare och tycker det skulle bli en perfekt present till min dotter. Precis som det passade Carl Philips son Alexander.

 16. Till vårt lilla barnbarn Josefine!
  När julklappsidéerna börjar ta slut
  och tiden sakta rinner ut.
  En bil som far iväg som en raket,
  det är snabbt ordnat med ert paket!

 17. Skulle ge den till en liten ledsen kille
  som bara kan se den på bild
  kanske den bästa gåvan han fått
  tänk om jag vann på min lott

 18. Om jag vann skulle min gulliga kusin få den i julklapp. Det skulle vara perfekt för henne. Hon trotsar verkligen den vanliga könshormoner och älskar verkligen bilar.

 19. Jag vill vinna den fina bilen till min brorsdotterdotter. En underbar liten tjej som jag har förmånen att få umgås med en eftermiddag i veckan. Hämtar på förskolan och går sen hem och leker i någon timme tills hennes föräldrar kommer hem från respektive jobb. Det är aktiv 2-årig tjej som skulle bli överlycklig hon hon fick denna bil.

 20. Jag vill vinna bilen till min dotter som älskar fart. En ett åring som gärna åker på saker. Att få ha en snygg och modern leksaksbil till henne är rena drömmen.

 21. Jag skulle vilja ge den här till min systerson som också är min gudson. Han är bland det bästa jag har och min högsta önskan är att få se honom glad.
  Han verkligen älskar allt som har med motorer att göra. Han skulle älska att få åka runt på denna!

 22. Har tolv barnbarn, så bilen skulle vara perfekt åt mig. Barnen skulle få ha kul med den , när de är här hos mig.

 23. En perfekt julklapp till mitt lilla barnbarn som älskar bilar.
  Han skulle bli överlycklig om han fick en sådan här fin bil.

 24. Mitt eget lilla barnbarn som kommer snart blir en riktig jättesöt rallyprins
  farmor tycker såklart att han är det allra smartaste och sötaste som finns!

 25. Har tittat på denna bil flera gånger och nu väntar vi vårt första barn, en pojke som ska komma till jul/nyår vore fantastiskt att få ha denna fina i hans rum som vi ska ordna, har precis flyttat så vore en dröm att ha denna

 26. Denna underbara lilla bil är som en dröm för en liten påg. Adam är namnet på min ögonsten som snart blir två, att få ge honom en sådan här present hade varit en stor lycka för mig.

 27. När man frågar vad Elsa sig önskar svarar hon alltid samma:
  Jag vill ha en bil mamma!
  På leksaksaffären är det bara bilar som gäller,
  och inte dockor, lego eller hundar som skäller.
  I timmar kan hon på de stora bilarna titta och testa,
  ja man får lirka henne därifrån för det mesta.
  Att då sin prinsessa detta vrålåk i julklapp få ge,
  åh jag hoppas det kommer ske!

 28. Hej. Tänk om man skulle vinna denna fina bil till mitt ofödda barnbarn som kommer i mars. Vi ska bli mormor o morfar för första gången. Det är helt underbart längtar. Eftersom våra barn är uppväxta med rally och andra biltävlingar. Så vore det helt underbart att få ge bebisen en sådan fin bil. ”Det ska börjas i tid.” Många kramar en längtande blivande mormor

 29. ”Inte där! Inte den! Mamma, han tar mina grejer!”
  Det är vad min storebrorsa dagarna i ända säger
  Jämt får man höra att man bara river och förstör
  Ja, i min storebrors ögon är jag en riktig marodör
  Jag som bara vill leka med min största idol
  Men så fort jag kommer nära avger han ett riktigt avgrundsvrål
  Hade vi varsina bilar kunde vi leka, tävla och skoja
  Utan att han över vad jag skulle kunna ta sönder behöva noja
  Mamma tycker också att jag skulle ha ett eget åk
  Så att hon fick lite mer lugn och ro i våran kåk
  Hoppas att det största paketet under granen blir mitt
  En bil ifrån Bonti i favoritfärgen vitt!

  Hälsningar
  Lillebror_for_life

 30. Vore fantastiskt att få inreda lillens rum med denna fantastiska bil som jag har tittat på länge och önskat mig. Vi väntar vårt första barn till jul och är i mitten av flyttkaos så detta vore en underbar julklapp

 31. Till mina pojkar skulle jag vilja ge denna bil att att leka, lära och utvecklas med!En alldeles egen prins Bertil bil!

 32. Min lilla kille,
  Som på bilar har en dille,
  Denna bil han gärna vill ratta,
  Medan vi puttar på han skratta.

  Detta skulle vara en perfekt julklapp till min son som redan har äran att dela andranamn med lilla prins Alexander, tänk att få ha en likadan leksaksbil dessutom. 🙂

 33. Jag vill vinna den fina bilen,
  så dottern kan få den kungliga stilen.
  Vilken lycka att bil från Bonti få,
  nu när hon just har lärt sig gå.

 34. Åh så himla fin! Vinner jag så blir den julklapp till lilla brorsdottern som anlände för ett par dagar sen 🙂 Gillat på fb som Dessie borgström

 35. Rallydrottningen min,
  behöver en bil med bling.
  Låt mig överraska med en Baghera-bil,
  som hon kan köra i många mil!

 36. Skulle så gärna vilja vinna bilen från Bonti. Mitt yngsta barnbarn tvåårige Axel älskar allt som har hjul. Med tre äldre systrar blir han deras prins i en fin bil. Systrarna skulle säkert bli lika glada som Axel. Han är deras ögonsten.

 37. Åh, vilken perfekt gåva till vår biltokige Lucas att ge.
  Snälla… låt mig vinna denna jag er be:-).

  Tomten kunde komma med detta stora paket till oss i jul.
  Lucas skulle glatt öppna paket och köra racerbil och tycka det var så superkul!

 38. Åh, så fin! Drömmen för en liten kille eller tjej och jag hoppas såå på tur att vinna den till min pojke som fyller tre år på nyårsafton 🙂 Jag bor ensam med mina små och har inte råd med några dyra presenter (speciellt inte precis efter jul..) så det skulle vara jättehärligt att kunna ge honom denna roliga, biltokig som han är.

  Gillar på Facebook som Matilda Pettersson.
  Kram Matilda

 39. Hej
  Jag önskar att få ge bilen till mitt biltokiga barnbarn. Denna underbart söta bil skulle passa.
  Farmor

 40. Tänk vad mormor skulle bli poppis,
  kunna ge en bil utan att handla på loppis.
  Vi skulle få extra kul
  i jul!

 41. Om jag vann, skulle jag som farmor behålla den.Får stå körklar och vänta på barnbarnens besök. Nu två små killar 3 år och en på 7 månader. Wow vilken dragningskraft,samtidigt ett litet smycke som kan vara med under många år och förhoppningsvis glädja fler barnbarn med åren

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar